sobota 13. listopadu 2010

Mezinárodní ubytovna

Každý touží po tom svém kousku jedinečnosti a identity, všichni chceme být zajímaví alespoň tou zemí původu. při inflaci exotiky, navíc ve městě plném imigrantů, je to vcelku marný. nedojímají excesivní teploty v pakistánu ani zmatení jazyků v indii, vedle mexičanů a outre-mer francouzů jsou nějaký čechy opravdu zbytečný. černý američan s podmanivým bluesovým hlasem si svou nesnesitelnou žoviálností a asertivitou (a původem ze země, kde se žije na tepu doby) zajistil okruh obdivovatelů. diplomatickým jazykem se z pochopitelných důvodů stává angličtina, což je trochu na hovno. obtěžující šišlavost polštiny. bergum bergum.
univerzálním pojítkem je naneštěstí globalizovaný mainstream. vždycky sem si říkal který blbci můžou opravdu poslouchat ty hrůzy co se hrajou na óčku/mtv, ale zjevně je míň lidí který to nedělaj. fotbalový národy (ano, jsou to ty románské) si notujou imbecilní text šakiry, oslavující obrovitost mužských penisů a disponibilitu všech ženských análů světa

(Tsamina mina
Zangalewa
Cuz this is Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa)

černoši zase nějakou multikulty sračku od toho emigrovanýho somálce, nebo v jaký prdeli ten chlap nezískal vkus. viz. když se začne hrát new york od paní klíčové, zesiluje se televize a američan jí zpívá s jednou falešnou sboristkou div ne jako národní hymnu. (btw ta verze kde to zpívá bez toho přitroublýho rapera je i docela pěkná, jenže kde se nerepuje, jakoby nebyl.)

 jestli má někdo problém vymezit evropanství, tak já teda ne. jeden ind má tetování příslušnosti k sektě a je ochotnej se kvůli němu pohádat i porvat. roommate z pakistánu je nejspíš za prací v evropě ne(jen) kvůli penězům, ale kvůli cv do věna. totiž aby ho neodmítla dívka, kterou mu rodiče vyberou. ještě že sem ze země, kde se na boha totálně sere. bůh je totiž pěkně na hovno. a ještě se kvůli němu tetovat.

3 komentáře:

  1. tak co, chce to vic sprostaren, vic obrazku?

    OdpovědětVymazat
  2. ne je to v pohodě - teď jsem teprve zjistil, že mě nějak zradila rss-čtečka a musim docist vse od tohoto prispevku dál -hlavne zachovej "odkazy bez hyperlinku" jako bergum bergum

    OdpovědětVymazat